Kalustepaketti Dina

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

799,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

KUVAUS

Dina-kalusteet edustavat perinteistä italialaista muotoilua. Kaappi sopii mainiosti kylpyhuoneisiin ja koteihin, joissa yhdistyy sekä nykyaikainen että antiikkinen tyyli. Kaappia on saatavana pähkinän ruskeana ja valkoisena. Valkoinen kaappi on country-tyylinen ja sopii hyvin yksinkertaiseen, kodikkaaseen ja maalaistyylin sisustukseen. Kaapin materiaali on kestävää, laadukasta ja tuote on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. 


Dina-kalustepakettiin kuuluu allaskaappi, allas, peili, sivukaappi ja valaisin. Sivukaapin voit asentaa joko peilin oikealle tai vasemmalle puolelle. Peili ja sivukaappi eivät ole kiinnitettyinä allaskaappiin, joten voit itse päättää niiden korkeuden ja asentaa ne sen mukaisesti. 

* Vaaditut tiedot

799,00 €

Lisää kuvia

  • Kalustepaketti Dina
  • Kalustepaketti Dina

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Dina edustaa perinteistä italialaista muotoilua yhdistäen modernin suunnittelun ja käytännöllisyyden klassisiin muotoihin. Perheyrityksestä 1970-luvulla lähtenyt kylpyhuonekalujen suunnittelu ja valmistus jatkuu tähän päivään saakka. Yritys vaalii puusepän taitoja ja yhdistää ne innovatiivisuuteen. Tuloksena ovat uniikit tuotteet kylpyhuoneiden kaunistukseksi.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 810 x 500 x 1820
Materiaali Puuta
Valmistajan koodi DINA04
Tuotemerkki Dina
Takuuaika 2 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express