Jätelajitteluvaunu Franke Pivot

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

65,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke Pivot on sivulle avautuva muovinen jätelajitteluvaunu, johon on mahdollista laittaa kaksi roskapussia. Jäteastian tilavuus on 27 litraa. Malli sopii erittäin kapeaan tilaan, sillä vaadittava keittiökaapin leveys on vain 40 cm. Asentaminen tapahtuu keittiökaapin seinään vasemmalle tai oikealle puolelle. Oven tulisi olla varustettu pehmeästi sulkeutuvalla mekanismilla.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Pivot

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 340 x 340 x 410
Roska-astioiden koko (l) 27
Keittiökaapin leveys (mm) 400
Valmistajan koodi 121.0339.484
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Maris MRG 611 Graphit

Keittiöallas Franke Maris MRG 611 Graphit

299,00 €
Keittiöallas Franke Maris MRG 610-42 Beige

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-42 Beige

219,00 €
Leikkuulauta Franke Mythos

Leikkuulauta Franke Mythos

49,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express