Jätelajitteluvaunu Franke Mini

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke Mini on sivulle oven kanssa avautuva muovinen jäteastia, jonka tilavuus on 17,5 litraa. Malli sopii erittäin kapeaan tilaan, sillä vaadittava keittiökaapin leveys on vain 40 cm. Oven tulisi olla varustettu pehmeästi sulkeutuvalla mekanismilla. Asentaminen tapahtuu keittiökaapin seinään vasemmalle tai oikealle puolelle. Astian kantta voi käyttää kätevästi hyllynä, sillä sen päälle voi laittaa tavaroita. Jäteastian tyhjentäminen on helppoa ja vaivatonta.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Mini

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 310 x 310 x 348
Roska-astioiden koko (l) 17,5
Keittiökaapin leveys (mm) 400
Valmistajan koodi 121.0176.518
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Rambla RAN 610-38 silkkimatta

Keittiöallas Franke Rambla RAN 610-38 silkkimatta

49,00 €
Keittiöallas Franke Euroform EFN 610 silkkimatta

Keittiöallas Franke Euroform EFN 610 silkkimatta

69,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express