Jätelajitteluvaunu Franke Cube 10

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke Cube 10 on pieni, muovinen jätelajitteluastia, jonka tilavuus on 4,5 litraa ja leveys 10 cm. Astiaa on kätevä käyttää esimerkiksi vanhojen sanomalehtien, mainosten tai esimerkiksi pesuaineiden säilytykseen. Cube 10 -roskaastiaa varten aluskaapin leveyden tulee olla vähintään 30 cm.  Astian voi yhdistää esimerkiksi Cube 40 tai Cube 41 –jätelajitteluvaunuihin.  

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Cube 10

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 93 x 407 x 348
Roska-astioiden koko (l) 4,5
Keittiökaapin leveys (mm) 300
Valmistajan koodi 134.0039.317
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Jätelajitteluvaunu Franke Cube 40 Trio

Jätelajitteluvaunu Franke Cube 40 Trio

95,00 €
Jätelajitteluvaunu Franke Cube 50 Duo

Jätelajitteluvaunu Franke Cube 50 Duo

101,00 €
Jätelajitteluvaunu Franke Cube 40 Duo

Jätelajitteluvaunu Franke Cube 40 Duo

93,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express