Jätelajitteluvaunu Franke Cube 50 Duo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

83,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke Cube 50 Duo on sivulle automaattisesti avautuva kaksiosainen jätelajitteluvaunu. Jotta vaunu tulee kokonaan ulos kaapista, tulee kaapin oven avautua sivulle 110 astetta. Oven tulisi olla varustettu pehmeästi sulkeutuvalla mekanismilla. Jäteastioiden tilavuus on 18 ja 14 litraa. Malli sopii hyvin pieneen keittiöön, sillä vaadittava keittiökaapin leveys on vain 50 cm. Keittiökaapin sisäleveyden tulisi olla 470 mm, sillä jätelajitteluvaunun ja kaapin väliin tulee jäädä tyhjää tilaa 32 mm.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Cube 50 Duo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 438 x 330 x 345
Roska-astioiden koko (l) 18 + 14
Keittiökaapin leveys (mm) 500
Valmistajan koodi 134.0055.292
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Mythos MTG 651-100 Graphit oikea

Keittiöallas Franke Mythos MTG 651-100 Graphit oikea

Normaali hinta: 499,00 €

Erikoishinta: 389,00 €

Keittiöallas Franke Maris MRG 611 Beige

Keittiöallas Franke Maris MRG 611 Beige

299,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express