Jätelajitteluvaunu Franke Cube 41 Duo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

78,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke Cube 41 Duo on sivulle automaattisesti avautuva kaksiosainen jätelajitteluvaunu. Jotta jätevaunu tulee kokonaan ulos kaapista, tulee kaapin oven avautua sivulle 115 astetta. Oven tulisi olla varustettu pehmeästi sulkeutuvalla mekanismilla. Molempien jäteastioiden tilavuus on 18 litraa. Malli sopii hyvin kapeaan tilaan, sillä vaadittava keittiökaapin leveys on vain 45 cm. Jätelajitteluvaunun etupaneeli ja runko ovat muoviset ja se asennetaan keittiökaapin pohjalle.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Cube 41 Duo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 408 x 495 x 335
Roska-astioiden koko (l) 18 + 18
Keittiökaapin leveys (mm) 450
Valmistajan koodi 134.0055.272
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express