Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 Motion Duo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

206,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!

Franke 700-45 Motion Duo edestä avattava kaksiosainen jätelajitteluvaunu, joka mahdollistaa tehokkaan tilankäytön keittiössäsi ja auttaa sinua huolehtimaan ympäristöstä. Jäteastioita on kaksi ja niiden tilavuus on 18 litraa. Jokaisessa astiassa on kahva, jonka alle voit kätevästi asentaa roskapussin. Jätelajitteluvaunussa on Motion-systeemi, joka avaa ja sulkee sen erittäin sujuvasti. Vaunu on vedenkestävä ja helposti puhdistettava. Vaadittava keittiökaapin leveys on 45 cm.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 Motion Duo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 409 x 461 x 389
Roska-astioiden koko (l) 18 + 18
Keittiökaapin leveys (mm) 450
Valmistajan koodi 121.0173.360
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Rambla RAL 610-38 pellavainen

Keittiöallas Franke Rambla RAL 610-38 pellavainen

69,00 €
Keittiöallas Franke Pamira ROG 611 Graphit

Keittiöallas Franke Pamira ROG 611 Graphit

229,00 €
Huuhtelukulho Franke Mythos

Huuhtelukulho Franke Mythos

49,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express