Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Trio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

235,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!

Franke 700-45 KickMatic Trio edestä avattava kolmiosainen jätelajitteluvaunu, joka mahdollistaa tehokkaan tilankäytön keittiössäsi ja auttaa sinua huolehtimaan ympäristöstä. Jäteastioita on kolme ja niiden tilavuus on 18 litraa ja kaksi kertaa 8 litraa. Jokaisessa astiassa on kahva, jonka alle voit kätevästi asentaa roskapussin. Jätelajitteluvaunussa on KickMatic-poljinsysteemi, joka mahdollistaa vaunun avaamisen kätevästi jalalla, poljinta painamalla. Et siis tarvitse käyttää käsiäsi, kun haluat laittaa jotain astiaan vaikkapa kesken ruoan valmistuksen. Vaunu on vedenkestävä ja helposti puhdistettava. Vaadittava keittiökaapin leveys on 45 cm.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Trio
  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Trio
  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Trio
  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Trio

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 409 x 461 x 389
Roska-astioiden koko (l) 18 + 8 + 8
Keittiökaapin leveys (mm) 450
Valmistajan koodi 121.0173.359
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Ronda RON 610-41 silkkimatta

Keittiöallas Franke Ronda RON 610-41 silkkimatta

59,00 €
Keittiöallas Franke Euroform EFN 610 silkkimatta

Keittiöallas Franke Euroform EFN 610 silkkimatta

69,00 €
Saippua-annostelija Franke Novita kromi

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

79,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express