Jätelajitteluvaunu Franke 300-45 Trio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

258,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajiltteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajiltteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!

Franke 300-45 Trio on edestä avattava kolmiosainen jätelajiltteluvaunu. Jäteasioiden tilavuudet ovat 22 litraa ja kaksi kertaa 10 litraa. Roskapussien kiinnittäminen tapahtuu kätevästi jäteastioissa olevien sankojen avulla. Jätelajitteluvaunu avautuu ja sulkeutuu tasaisesti ja sujuvasti. Sen voi asentaa joko kaapin pohjaan tai seinälle. Settiin sisältyy aktiivihiilisuodatin. Vaadittava keittiökaapin leveys on 45 cm.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke 300-45 Trio
  • Jätelajitteluvaunu Franke 300-45 Trio

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 412 x 454 x 383
Roska-astioiden koko (l) 22 + 10 + 10
Keittiökaapin leveys (mm) 450
Valmistajan koodi 121.0150.145
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Mythos MTG 651-100 Graphit oikea

Keittiöallas Franke Mythos MTG 651-100 Graphit oikea

Normaali hinta: 499,00 €

Erikoishinta: 389,00 €

Leikkuulauta Franke Mythos

Leikkuulauta Franke Mythos

49,00 €
Puhdistusaine Franke Twister

Puhdistusaine Franke Twister

5,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express