Jätelajitteluvaunu Franke Garbo 45-2

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

165,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Franke Garbo 45-2 on edestä avattava kaksiosainen jätelajitteluvaunu. Jäteastiat tulevat kokonaan esille kaapin avauksella ja niiden tilavuus on 12 ja 18 litraa sekä kantokyky 45 kg. Vaunu avautuu ja sulkeutuu tasaisesti ja sujuvasti. Se tulee asentaa kaapin sivuseinälle. Settiin sisältyy tasaaja, joka tasaa 16 mm ja 19 mm kaapin seinänpaksuuksien eron. Vaunun kansi on 50 mm saakka ulos vedettävä ja sen reunoilla on liukueste. Ovea voi säätää korkeuden, leveyden ja kallistuksen osalta. Vaadittava keittiökaapin leveys on 45 cm.


Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Garbo 45-2

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 412 x 399 x 360
Roska-astioiden koko (l) 18 + 12
Keittiökaapin leveys (mm) 450
Valmistajan koodi 121.0200.692
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Huuhtelukulho Franke Mythos

Huuhtelukulho Franke Mythos

53,00 €
Keittiöallas Franke Ronda ROX 610-41 sileä

Keittiöallas Franke Ronda ROX 610-41 sileä

81,00 €
Keittiöallas Franke Euroform EFX 614-78 sileä

Keittiöallas Franke Euroform EFX 614-78 sileä

131,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express