Jätelajitteluvaunu Franke Cube 40 Manual Duo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

76,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke Cube 40 Manual Duo on käsin avattava kaksiosainen jätelajitteluvaunu. Molemman jäteastian tilavuus on 14 litraa. Vaunu sopii asennettavaksi hyvin kapeaan tilaan, sillä vaadittava keittiökaapin leveys on vain 40 cm. Jätelajitteluvaunun etupaneeli ja runko ovat muoviset. Jäteastiat piiloutuvat rungon yläosasta muodostuvan kannen alle. Asennus on helppoa ja vaivatonta, vaunu kiinnitetään keittiökaapin pohjaan.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Cube 40 Manual Duo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 335 x 407 x 348
Roska-astioiden koko (l) 14 + 14
Keittiökaapin leveys (mm) 400
Valmistajan koodi 134.0039.330
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-42 Beige

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-42 Beige

219,00 €
Saippua-annostelija Franke Novita kromi

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

79,00 €
Puhdistusaine Franke Twister

Puhdistusaine Franke Twister

5,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express