Jätelajitteluvaunu Franke Cube 30 Manual Duo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

56,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke Cube 30 Manual Duo on käsin avattava kaksiosainen jätelajitteluvaunu. Molempien jäteastioiden tilavuus on 15 litraa. Malli sopii hyvin kapeaan tilaan, sillä vaadittava keittiökaapin leveys on vain 30 cm. Jätelajitteluvaunun etupaneeli ja runko ovat muoviset ja se asennetaan keittiökaapin pohjalle.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke Cube 30 Manual Duo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 253 x 467 x 433
Roska-astioiden koko (l) 15 + 15
Keittiökaapin leveys (mm) 300
Valmistajan koodi 134.0039.553
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-42 Graphit

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-42 Graphit

219,00 €
Huuhtelukulho Franke Mythos

Huuhtelukulho Franke Mythos

49,00 €
Leikkuulauta Franke Mythos

Leikkuulauta Franke Mythos

49,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express