Jätelajitteluvaunu Franke 700 Corner Motion

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

289,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke 700 Corner Motion edestä avattava kolmiosainen jätelajitteluvaunu, joka asennetaan keittiön nurkkatilaan. Se joka mahdollistaa tehokkaan tilankäytön keittiössäsi ja auttaa sinua huolehtimaan ympäristöstä. Jäteastioita on kolme ja niiden tilavuus on 18 litraa ja kaksi kertaa 8 litraa. Jätelajitteluvaunussa on Motion-systeemi, joka avaa ja sulkee sen erittäin sujuvasti. Vaunu asennetaan keittiökaapin pohjaan.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke 700 Corner Motion

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 410 x 600 x 395
Roska-astioiden koko (l) 18 + 8 + 8
Keittiökaapin leveys (mm) 900 mm (kulmaus)
Valmistajan koodi 121.0014.913
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Rambla RAN 610-38 silkkimatta

Keittiöallas Franke Rambla RAN 610-38 silkkimatta

49,00 €
Keittiöallas Franke Rambla RAL 610-38 pellavainen

Keittiöallas Franke Rambla RAL 610-38 pellavainen

69,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express