Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Duo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

231,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!

Franke 700-45 KickMatic Duo edestä avattava kaksiosainen jätelajitteluvaunu, joka mahdollistaa tehokkaan tilankäytön keittiössäsi ja auttaa sinua huolehtimaan ympäristöstä. Jäteastioita on kaksi ja niiden tilavuus on 18 litraa. Jokaisessa astiassa on kahva, jonka alle voit kätevästi asentaa roskapussin. Jätelajitteluvaunussa on KickMatic-poljinsysteemi, joka mahdollistaa vaunun avaamisen kätevästi jalalla, poljinta painamalla. Et siis tarvitse käyttää käsiäsi, kun haluat laittaa jotain astiaan vaikkapa kesken ruoan valmistuksen. Vaunu on vedenkestävä ja helposti puhdistettava. Vaadittava keittiökaapin leveys on 45 cm.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Duo
  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Duo
  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Duo
  • Jätelajitteluvaunu Franke 700-45 KickMatic Duo

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 409 x 461 x 389
Roska-astioiden koko (l) 18 + 18
Keittiökaapin leveys (mm) 450
Valmistajan koodi 121.0173.357
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Eurostar ETX 610-30 sileä

Keittiöallas Franke Eurostar ETX 610-30 sileä

89,00 €
Keittiöallas Franke Mythos MTG 611 Graphit oikea

Keittiöallas Franke Mythos MTG 611 Graphit oikea

Normaali hinta: 479,00 €

Erikoishinta: 349,00 €

Huuhtelukulho Franke Mythos

Huuhtelukulho Franke Mythos

49,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express