Jätelajitteluvaunu Franke 300 Composta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

371,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke –jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke 300 Composta on edestä avattava kaksiosainen jätelajitteluvaunu. Vaunu sisältää kaksi osaa, kannellisen 5,5 litraisen ja 40 litraisen jäteastian kehyksellä. Roskapussien kiinnittäminen tapahtuu jäteastioissa olevien sankojen avulla. Jätelajitteluvaunu avautuu ja sulkeutuu tasaisesti ja sujuvasti. Sen voi asentaa joko kaapin pohjaan tai seinälle. Jäteastian kansi on varustettu aktiivihiilisuodattimella. Vaadittava keittiökaapin leveys on 60 cm.

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke 300 Composta
  • Jätelajitteluvaunu Franke 300 Composta
  • Jätelajitteluvaunu Franke 300 Composta

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä 
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 562 x 454 x 405
Roska-astioiden koko (l) 40 + 5,5
Keittiökaapin leveys (mm) 600
Valmistajan koodi 121.0049.277
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Leikkuulauta Franke Mythos

Leikkuulauta Franke Mythos

49,00 €
Keittiöhana Franke BAT Samoa

Keittiöhana Franke BAT Samoa

Normaali hinta: 141,00 €

Erikoishinta: 99,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express