Jätelajitteluvaunu Franke 300-60 Trio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

264,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-4 viikkoa)
TAI

KUVAUS

Kodinjätteiden lajittelu kierrätystä varten on jo arkipäivää monessa kodissa. Franke–jätelajitteluvaunu tekee jätteiden lajittelusta helppoa ja yksinkertaista. Valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiselle kukkarolle ja erilaisille tarpeille. Tuotteet edustavat korkeaa teknologiaa, ne on helppo puhdistaa ja vaivattomia käyttää. Franke-jätelajitteluvaunut tarjoavat erillisen astian pulloille, metallipurkeille, bio- ja sekajätteelle. Säästä sinäkin luontoa ja luonnonvaroja lajittelemalla jätteesi tehokkaasti!


Franke 300-60 Trio on edestä avattava kolmiosainen jätelajitteluvaunu. Jäteasioiden tilavuudet ovat 22 litraa ja kaksi kertaa 10 litraa. Pienemmässä, 10 litran jäteastiassa on erityishakaset roskapussin tai kassin kiinnitystä varten. Muutoin roskapussien kiinnittäminen tapahtuu jäteastioissa olevien sankojen avulla. Vaunu avautuu ja sulkeutuu tasaisesti ja sujuvasti. Sen voi asentaa joko kaapin pohjaan tai seinälle. Settiin sisältyy aktiivihiilisuodatin. Vaadittava keittiökaapin leveys on 60 cm

Lisää kuvia

  • Jätelajitteluvaunu Franke 300-60 Trio

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden ja jätelajitteluvaunujen valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Muovi
Mitat (mm) 562 x 454 x 383
Roska-astioiden koko (l) 22 + 10 + 10
Keittiökaapin leveys (mm) 600
Valmistajan koodi 121.0150.146
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

79,00 €
Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Beige

Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Beige

269,00 €
Leikkuulauta Franke Mythos

Leikkuulauta Franke Mythos

49,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express