Hanat

2 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Ammehana Axor Citterio

  Ammehana Axor Citterio

  1 912,00 €

  Kuuluisan italialaisen Antonio Citterion suunnittelema Axorin Citterio -mallisto edustaa korkeatasoista muotoilua parhaimmillaan. Antonio Citterio osoittaa kunnioitusta veden elementille suunnittelemalla erityisen elegantin, minimalistisen malliston. Erittäin tarkkaan muotoiltujen pintojen, reunojen ja kauniiden yksityiskohtien ansiosta kokonaisuuden rikkaus käy selväksi ensivilkaisulla. Axor Citterio –malliston tuotteet sopivat erinomaisesti kylpyhuoneisiin, jossa peseytymisen lisäksi halutaan nauttia päivittäin kauneudesta ja luksuksesta.

  Axor Citterio on ylellinen, lattialle asennettava, kulmikas ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Starck X 2jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on kaksi toimintoa - normaali ja pehmeä suihku. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili sekä QuickClean-kalkinestojärjestelmä, joka pidentää huomattavasti tuotteen käyttöikää. Hanassa on käytössä AirPower-teknologia, joka sekoittaa ilmaa virtaavaan veteen. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 22 l/minuutissa. 

  Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

  Lue lisää...
 2. Ammehana Axor Starck

  Ammehana Axor Starck

  1 369,00 €

  Tunnetun ranskalaisen muotoilijan Philippe Starckin suunnittelema Axor Starck –kylpyhuonemallisto edustaa korkeatasoista muotoilua ja minimalistista estetiikkaa parhaimmillaan. Nykyajan hektisessä maailmassa ihmiset kaipaavat entistä enemmän rauhaa ja yksinkertaisuutta. Axor Starck –mallisto keskittyy perusasiaan – veden tuomaan nautintoon. Minimalismin periaate on nähtävissä perusmuotoina ja selkeänä funktionaalisuutena. Lopputuloksena on ajaton kylpyhuonemallisto, joka ei koskaan poistu muodista.

  Axor Starck on ylellinen, lattialle asennettava ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Starck X 2jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on kaksi toimintoa normaali ja pehmeä suihku. Hanassa on käytössä AirPower-teknologia, joka sekoittaa ilmaa virtaavaan veteen. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 22 l/minuutissa. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili.

  Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

  Lue lisää...

2 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express