Hanat

Tuotteet 16-20 / 60

/ sivu
Sivu:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Suihkuhana Oras Electra 6180

    Suihkuhana Oras Electra 6180

    499,00 €

    Oras Electra 6180 (6V) on kosketusvapaa suihkuhana, joka reagoi nopeasti ja tarkasti vedenpaineen muutoksiin. Sopii hyvin verkkoihin, joissa on monta käyttöpistettä (minimi vedenpaine 2 bar) ja paikkoihin, jossa veden lämpötila on yleensä tavallista kuumempi. Kyseistä hanaa ei suositella omakotitaloihin. Hanassa on lämpötilarajoitin, jonka voi ylittää helposti nappia painamalla. Hana on varustettu jätesuodattimelle ja takaiskuventtiileillä.

    Oras Electra – ilman kosketusta! Oras Electra toimii kuin ajatus – hanaan ei tarvitse edes koskea. Astuessasi suihkun alle tai laittaessasi kätesi hanan alle alkaa vesi virrata. Ennen kuin edes ehdit ottamaan pyyhkeesi, on veden virtaus jo loppunut ja kaikki tämä tapahtuu automaattisesti. Oras Electra –tuotteita on turvallista käyttää ja veden lämpötilan voit säätää juuri sinulle sopivaksi. Electra-hanoissa on Oraksen kehittämä, uusi ja aiemmasta herkempi Autofocus-sensori, joka toimii moitteettomasti niin kosteassa kuin pölyisessä ympäristössä.

    Oras Electra säästää myös vettä. Vesi virtaa vain silloin kun todella tarvitset sitä. Siksi kosketusvapaat hanat ovat yhä suosituimpia niin kodeissa kuin toimistoissakin. Oras Electra –hanojen asentamisella on julkisissa tiloissa saavutettu joka 50 % veden säästö. Vaikka sitä ei usein ajatella, ovat kosketusvapaat hanat myös muita hanoja hygieenisempiä. Tällä on merkitystä erityisestä julkisissa tiloissa, joissa käyttäjiä on paljon.

    Lue lisää...
  2. Keittiöhana Oras Cubista 2838F

    Keittiöhana Oras Cubista 2838F

    269,00 €

    Oras Cubista 2838F on korkealla juoksuputkella varustettu keittiöhana, jonka juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 120°, mutta se on mahdollista asentaa myös 0° ja 60° asteeseen. Asennuksesta on tehty helppoa taipuisien liitäntäputkien ansiosta.

    Oras Cubista -hanasarja on saanut voimakkaita vaikutteita kubistisesta taidesuunnasta, joka yhdistää sujuvasti ajattomuuden ja nykyaikaisuuden. Monia nykyaikaisia hanoja, joilla on selkeät, geometrise muodot voi yhdistää erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Oras Cubista –hanasarjassa näkyvät uudistukset ovat Oraksen jatkuvan ja luovan tuotekehityksen tulosta.

    Lue lisää...
  3. Keittiöhana Oras Cubista 2839F pesukoneventtiilillä

    Keittiöhana Oras Cubista 2839F pesukoneventtiilillä

    389,00 €

    Oras Cubista 2839F (6V) on elektronisella pesukoneliitännällä varustettu keittiöhana, jonka juoksuputken tehdasasetus on 120°, mutta se on mahdollista asentaa myös 0° ja 60° asteeseen. Pesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti 3 tai 12 tunnin kuluttua (painettaessa nappia kerran avautuu venttiili 3 tunniksi, mutta pidettäessä nappia pohjassa 5 sekuntia avautuu venttiili 12 tunniksi). Asennuksesta on tehty helppoa taipuisien liitäntäputkien ansiosta.

    Oras Cubista -hanasarja on saanut voimakkaita vaikutteita kubistisesta taidesuunnasta, joka yhdistää sujuvasti ajattomuuden ja nykyaikaisuuden. Monia nykyaikaisia hanoja, joilla on selkeät, geometriset muodot voi yhdistää erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Oras Cubista –hanasarjassa näkyvät uudistukset ovat Oraksen jatkuvan ja luovan tuotekehityksen tulosta.

    Lue lisää...
  4. Suihkuhana Oras Safira 1070

    Suihkuhana Oras Safira 1070

    149,00 €

    Oras Safira 1070 on suihkuhana. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa veden virtausta ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen tuotevalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

    Lue lisää...
  5. Keittiöhana Oras Safira 1077X kuraharjalla

    Keittiöhana Oras Safira 1077X kuraharjalla

    279,00 €

    Oras Safira 1077X on kuraharjalla varustettu keittiöhana, joka sopii täydellisesti käytettäväksi myös esimerkiksi kodinhoitohuoneessa. Peitelaipat ja epäkeskoliittimet sisältyvät tuotteeseen. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa veden virtausta ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen tuotevalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

    Lue lisää...

Tuotteet 16-20 / 60

/ sivu
Sivu:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express