Tarvikkeet

Tuotteet 1-5 / 8

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Sadesuihku Schönberg Kubik 613

  Sadesuihku Schönberg Kubik 613

  109,00 €

  Sadesuihku on miellyttävä kylpyhuoneen varuste jokaisessa kodissa, sillä se muistuttaa virkistävää koskea -aamuisin on sadesuihku virkistävä herättäjä, iltaisin taas rauhoittava rentouttaja. Schönberg Kubik 613 on kulmikas, moderni sadesuihku, joka on helppo yhdistää Schönbergin suihkuhanoihin. Sen yleinen malli sopii kuitenkin asennettavaksi myös muiden tavaramerkkien suihkuhanoihin.

  Lue lisää...
 2. Sadesuihku Schönberg Round 614

  Sadesuihku Schönberg Round 614

  Normaali hinta: 89,00 €

  Erikoishinta: 29,00 €

  Sadesuihku on miellyttävä kylpyhuoneen varuste jokaisessa kodissa, sillä se muistuttaa virkistävää koskea -aamuisin on sadesuihku virkistävä herättäjä, iltaisin taas rauhoittava rentouttaja. Schönberg Round 614 on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyöreä sadesuihku, joka on helppo yhdistää Schönbergin suihkuhanoihin. Sen yleinen malli sopii kuitenkin asennettavaksi myös muiden tavaramerkkien suihkuhanoihin.

  Lue lisää...
 3. Käsisuihku Oras Sensiva 242010

  Käsisuihku Oras Sensiva 242010

  29,00 €

  Kyseessä on Oras Sensiva -suihkusettiin kuuluva käsisuihku. Suihku muuttuu kevyellä painalluksella tavallisesta suihkusta hierovaksi. Oras Sensiva on itsepuhdistuva ja estää kalkin aiheuttamien tukkeumien muodostumisen.

  Lue lisää...
 4. Käsisuihku Oras Bidetta 242050

  Käsisuihku Oras Bidetta 242050

  17,00 €

  Bidetta-käsisuihkun avulla on mahdollista huolehtia intiimihygieniasta, sillä se sijaitsee WC-istuimen vieressä. Se tarjoaa pesumahdollisuuden myös niissä paikoissa, jonne bideen asentaminen ei ole mahdollista.

  Oras Bidetta -käsisuihku täydentää Oras-hanojen käyttömahdollisuuksia erityisesti pienissä WC- ja kylpyhuonetiloissa. Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisen lisäksi käsisuihkulla on helppo pestä esimerkiksi kenkiä ja jopa lemmikkieläimiä. Tuote on joustava ja monikäyttöinen. Se sopii sekä uusiin että vanhoihin tiloihin. Saavuta uusi taso hygieniassa sekä veden ja energian säästämisessä!

  Lue lisää...
 5. Runko-osa Hansgrohe iBox

  Runko-osa Hansgrohe iBox

  Normaali hinta: 81,00 €

  Erikoishinta: 73,00 €

  Hansgrohe iBox on seinän sisäiseen asennukseen tarkoitettu runko-osa, joka sopii kaikkiin seinän sisäisiin suihku-, amme- ja termostaattihanoihin. iBox Universal on todella yleispätevä ratkaisu syvennysasennukseen kylpyhuoneessa. Hansgrohe iBoxia voi käyttää monella tapaa: se on yleispätevä ratkaisu kaikkiin Hansgrohe- ja Axor-i -hanamalleihin. Patentoitu ja paranneltu iBox tarjoaa monia etuja, jotka mahdollistavat asennuksen moniin eri käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin. Voit valita lopullisen hanan myös rakennusvaiheen jälkeen, sillä iBox sopii moniin Hansgrohen tuotteisiin. Pakkaukseen sisältyy tiiviste, kiinnike, kolme DN20-ylitystä sekä DN20-korkki.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 8

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express