Suihkusetit

Tuotteet 6-8 / 8

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Suihkusetti Hansgrohe Crometta 85 Green

    Suihkusetti Hansgrohe Crometta 85 Green

    96,00 €

    Crometta 85 Green – laadukas ja vettä säästävä suihkunautinto. Uudella Crometta 85:llä on kaikki, mitä hyvä suihku tarvitsee. Malli tarjoaa Hansgrohe-suihkun monipuoliset toiminnot edulliseen hintaan. Hienot toiminnot ja kestävyys ovat vain osa tuotteen hyvistä puolista. Unica Crometta suihkutanko sopii suihkun kanssa niin muotoilunsa kuin ominaisuuksiensa puolesta. Yhdessä ne tuottavat sinulle suihkunautinnon.

    Hansgrohe Crometta 85 Green – suihkusettiin kuuluvat Crometta 85 Green käsisuihku (vettä säästävällä Normal-toiminnolla), Unica'Crometta suihkutanko (65 cm) ja seinäkiinnitys. Crometta 85 Green käsisuihku on erittäin luontoystävällinen ja säästää vedenkulutuksessa käyttämällä vain 6 litraa vettä minuutissa. Setti sopii käytettäväksi yhdessä boilerin kanssa, jolla on katkeamaton vedensyöttö. QuickClean kalkinestojärjestelmä pidentää hanan merkittävästi elinikää. Kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.

    Lue lisää...
  2. Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Vario 65

    Suihkusetti Hansgrohe Croma 100 Vario 65

    122,00 €

    Hansgrohe Croma 100 Vario 65 – suihkusetti koostuu Croma 100 Vario käsisuihkusta (Ø 100 mm), Unica'C suihkutangosta (0,65 m), Isiflex suihkuletkusta (1,60 m), Casetta'C saippualusesta ja seinäkiinnityksestä. Käsisuihkussa on neljä eri toimintoa: Rain, Normal, Shampoo ja Massage. Setti sopii käytettäväksi yhdessä boilerin kanssa, jolla on katkeamaton vedensyöttö. QuickClean kalkinestojärjestelmä pidentää hanan merkittävästi elinikää. Kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.

    Suuri ja kaunis. Nykysuihkujen pitäisi olla suuria ja kauniita. Croma 100 tarjoaa vieläkin enemmän. Jopa 100 mm:n suihkupää mahdollistaa nautinnollisen runsaan suihkun. Croma 100 tarjoaa myös enemmän toimintoja, joista voit valita oman suosikkisi. Puhtaan ja ajattoman muotoilunsa ansiosta se sulautuu täydellisesti jokaisen kylpyhuoneen sisustukseen.

    Lue lisää...
  3. Suihkusetti Oras Apollo 520

    Suihkusetti Oras Apollo 520

    79,00 €

    Apollo 520 kuuluu Oras Apollo -tuotesarjaan, jonka muotoilu on suunniteltu erityisen ajattomaksi. Kaunis, kiiltävän krominen Apollo 520 kaunistaa kylpyhuoneesi kuin ajaton klassikko. Pakettiin kuuluu käsisuihku, 1500 mm pituinen suihkuletku, suihkutanko, ripustin, helposti puhdistettava saippuateline sekä käsisuihkun pidike.

    Lue lisää...

Tuotteet 6-8 / 8

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express