Suihkusetti Oras Eterna 6392U-11

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

774,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Uusi Oras Eterna -sadesuihku on ainutlaatuinen käytännöllisyyden, muotoilun ja materiaaliominaisuuksiensa puolesta. Oras Eternan teknologiset innovaatiot edustavat alansa ehdotonta huippua. Kiiltävät lasipinnat, ylellinen sadesuihku ja käyttäjäystävällinen suorituskyky takaavat sen, että Oras Eterna -sadesuihkusetti sopii täydellisesti jokaiseen moderniin kylpyhuoneeseen ja kodin spa-osastolle.


Oras Eterna 6392U-11 (3V) on termostaattinen sadesuihkuhana, joka reagoi nopeasti ja tarkasti veden lämpötilan muutoksiin ja pitää valitun lämpötilan tasaisena. Kyseessä on ainutlaatuinen suihkusetti, johon kuuluu kalkkivapaa sadesuihku (Ø 238 mm). Lämmönsäätökahvassa on rajoitin, joka voidaan ohittaa helposti painamalla painiketta (oletusarvo on 38 °C). Vaihtajan avulla vedentulon voi ohjata käsi- tai yläsuihkuun.


Oras Eternan EcoLed-painike ilmoittaa veden ja energian kannalta ihanteellisimman suihkuajan. Sama painike toimii myös virtaaman säätimenä. EcoLed-painike toimii kahdella AA 1.5 V -litiumparistolla. Tuote on varustettu yksisuuntaventtiileillä ja roskasihdillä. Settiin kuuluu sadesuihku, käsisuihku (normaali suihku ja Hydra-toiminto), käsisuihkun pidike, suihkuputki, suihkuletku (2 m), suunnanvaihtaja, ripustin, vaimennetut epäkeskoliittimet ja peitelaipat.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Oras Eterna 6392U-11
  • Suihkusetti Oras Eterna 6392U-11

LISÄTIEDOT

Oraksen suihkusetit
Oraksen suihkut tarjoavat ylellisyyttä jokaiseen päivään antamalla parhaan tuloksen jopa pienellä vesimäärällä sekä ovat suunniteltu sopimaan kaikkiin Oraksen suihkuhanoihin. Onko mitään parempaa, kuin ihana suihku? Nykyajan kylpyhuoneet eivät ole suunniteltu vain peseytymiseen vaan niiden tulisi olla tyyssijoja, joissa sielu lepää. Sanotaan, että kylmä suihku karaisee ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin rentouttaa. Oraksen suihkuilla saat tuntea ylellisen ja piristävän suihkun auttaen samalla luontoa säästämällä vettä. Oras tarjoaa laajan valikoiman suihkuja kaikkien tarpeisiin. Mukaan lukien nautinnollinen Oras Hydra, hierova Oras Sensiva, vettä säästävä Oras Natura ja ajaton Oras Apollo.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Tuotteen video OMINAISUUDET

Väri Valkoinen / Kromi
Valmistajan koodi 6392U-11
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkuhana Oras Eterna 6370

Suihkuhana Oras Eterna 6370

307,00 €
Suihkusetti Oras Eterna 6391U-11

Suihkusetti Oras Eterna 6391U-11

717,00 €
Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375

Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375

354,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express