Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Talis Classic

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

243,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Täydellinen tasapaino ja harmonia – modernia klassista tyyliä, ilmaisun historiaa ja perinteitä. Hienostunut tunnelma, klassisten koristeiden viehätys sekä ajaton tyyli muodostavat Classicin kauniin tyylin. Ajatonta harmoniaa huokuva Classic kunnioittaa perinteitä ja historian henkeä. Jos etsit lämpöä ja kauneutta sekä arvostat perinteitä ja kestävyyttä, on Classic sinulle sopiva.


Hansgrohe Talis Classic on Classic -sarjan amme- ja suihkuhana, jonka kahva mahdollistaa veden määrän ja lämpötilan vaivattoman säädön. Hanan virtausraja on 22l minuutissa. Pakkaukseen sisältyy QuickClean -kalkinpoistojärjestelmä sekä takaiskuventtiilit.

Lisää kuvia

  • Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Talis Classic
  • Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Talis Classic

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 14140000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express