Pesuallashanat

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Pesuallashana Oras Vega 1812G bidee -suihkulla

  Pesuallashana Oras Vega 1812G bidee -suihkulla

  219,00 €

  Oras Vega 1812G -settiin kuuluu Bidetta -käsisuihku, 1,5m pituinen suihkuletku sekä seinäpidike.

  Oras Vega - säästäminen on helppoa! Oras Vegan säästöpainikkeen ansiosta on veden ja energian säästäminen yhtä helppoa, kuin hanan käyttäminen. Selkeälinjaisella Oras Vega kahvalla saa veden tuloa säätää helposti vaikka yhdellä sormella. Pesuallas- tai suihkuhanasta kuumaa vettä saa painamalla nappia ja kääntämällä kahvasta. Näin varmistetaan, ettei hanasta tule yllättäen liian kuumaa vettä, mikä on tärkeää lapsiperheissä ja senioreiden kannalta. Oras Vegan säästöpainike auttaa säästämään vettä ja energiaa sekä näin ollen ympäristöä. Painike rajoittaa myös veden virtausta. Tarvittaessa voit suurentaa veden virtausta painamalla nappia ja nostamalla kahvasta. Helppoa!

  Lue lisää...
 2. Pesuallashana Oras Vega 1810G

  Pesuallashana Oras Vega 1810G

  149,00 €

  Oras Vega - säästäminen on helppoa! Oras Vegan säästöpainikkeen ansiosta on veden ja energian säästäminen yhtä helppoa, kuin hanan käyttäminen. Selkeälinjaisella Oras Vega kahvalla saa veden tuloa säätää helposti vaikka yhdellä sormella. Pesuallashanasta kuumaa vettä saa painamalla nappia ja kääntämällä kahvasta. Näin varmistetaan, ettei hanasta tule yllättäen liian kuumaa vettä, mikä on tärkeää lapsiperheissä ja senioreiden kannalta. Oras Vegan säästöpainike auttaa säästämään vettä ja energiaa sekä näin ollen ympäristöä. Painike rajoittaa myös veden virtausta. Tarvittaessa voit suurentaa veden virtausta painamalla nappia ja nostamalla kahvasta. Helppoa!

  Lue lisää...
 3. Pesuallashana Oras Safira 1033 bidee -suihkulla

  Pesuallashana Oras Safira 1033 bidee -suihkulla

  259,00 €

  Oras Safira 1033 on Bidetta -käsisuihkulla varustettu pesuallashana. Juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 120°, mutta asetus on mahdollista myös poistaa. Oras Safiralla on mahdollista myös rajoittaa virtaavan veden määrää ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen tuotevalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

  Lue lisää...

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express