Pesuallashana Hansgrohe Metris S 100

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

299,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Hansgrohe Metris S 100 on pesuallashana, jota voit käyttää helposti yhtä kahvaa liikuttaen. Samasta kahvasta voit säännöstellä veden virtausta ja lämpötilaa. Veden virtausraja on 5 litraa minuutissa. QuickClean kalkinpoistojärjestelmä pidentää hanan merkittävästi elinikää. Kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista. Pakkaukseen kuuluu lisäksi vipupohjaventtiili. Hanaa voi käyttää myös boilerin kanssa, jolla on katkeamaton vedensyöttö.


Uudenlainen yksinkertaisuus. Rauhaisat, suuret linjat, selkeys ja ajattomuus trendi-ilmiöiden sijaan. Nykyisessä kiireisessä maailmassa kylpyhuoneesta on tullut rauhan ja tasapainon tila. Metris S on geometrinen hanamalli, jossa on kiinnitetty erityisesti huomiota muotoilun yksinkertaisuuteen. Hanan ja käsikahvan muotoilussa on keskitytty vain oleelliseen unohtamatta tietenkään laadukkaita materiaaleja ja teknologiaa sekä Hansgrohe- tuotteille asetettuja korkeita laatuvaatimuksia.

Lisää kuvia

  • Pesuallashana Hansgrohe Metris S 100

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 31060000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesukoneallas PAA Claro

Pesukoneallas PAA Claro

249,00 €
Pesuallas Gustavsberg 7327-98

Pesuallas Gustavsberg 7327-98

179,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express