Pesuallashana Hansgrohe Focus E2

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

129,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Hansgrohe Focus E2 on pesuallashana, jonka yhdellä kahvalla voit vaivattomasti säädellä niin veden virtausta kuin lämpötilaakin. Hanan virtausraja on 5 litraa minuutissa. Pakettiin sisältyy QuickClean kalkinpoistotoiminto. Sopii käytettäväksi boilereiden kanssa, joilla on tasainen veden syöttö.


Raikkaus on Focus E2:n luonne. Kontrastia orgaanisten muotojen ja puhtaiden geometristen linjojen välillä korostaa nokan voimakas kaltevuus. Suunnittelun vastakohtaisuus on yhdistetty monimutkaiseen teknologiaan, jonka tuloksena on korkealaatuinen tuote. Kauniit koristeelliset muodot ja yksityiskohdat herättävät kenessä tahansa aistikkuuden. Elegance on elämäntapa, josta huokuu tyyliä ja lämpöä.

Lisää kuvia

  • Pesuallashana Hansgrohe Focus E2

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 31732000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas PAA Beta

Pesuallas PAA Beta

279,00 €
Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

158,00 €
Keittiöhana Hansgrohe Focus E2

Keittiöhana Hansgrohe Focus E2

160,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express