Ammehanat

Tuotteet 11-13 / 13

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Runko-osa Axor Starck

    Runko-osa Axor Starck

    413,00 €

    Axor Starck on lattiaan asennettavien Axor-ammehanojen runko-osa, joka upotetaan viimeistelemättömään lattiatasoon kylpyhuoneessa. Runko-osa on yhteensopiva kaikkien ammehanojen kanssa lukuunottamatta Axor Montreaux -mallia.  Runko-osa on pakollinen, jotta ammehana voidaan asentaa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

    Lue lisää...
  2. Runko-osa Axor Montreaux

    Runko-osa Axor Montreaux

    779,00 €

    Axor Montreaux on lattiaan asennettavien Axor Montreaux -ammehanan runko-osa, joka upotetaan viimeistelemättömään lattiatasoon kylpyhuoneessa. Runko-osa on pakollinen, jotta ammehana voidaan asentaa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

     

    Lue lisää...
  3. Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

    Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

    279,00 €

    Oras Optima 7140U on universaali Easy Grip -kahvalla varustettu amme- ja suihkuhana, jossa on helppokäyttöinen rajoitin ja lämmönsäädin. Kyseessä on termostaattihana, jonka EcoFlow-ominaisuus auttaa ohjaamaan veden virtausta. Hana on varustettu roskasiivilällä ja yksisuuntaventtiileillä. Pakkaus sisältää parin epäkeskoliittimiä ja peitelaipat.

    Oras Optima - se tuntee lämpötilan muutokset, sinä et! Oras Optiman termostaatti on hyvin herkkä. Se reagoi automaattisesti lämpötilan muutoksiin ja valittu veden lämpötila pysyy tasaisena. Jos haluat nostaa tai laskea lämpötilaa, voit tehdä sen helposti liikuteltavissa olevalla painikkeella, vaikka silmät kiinni. Lämpötilanrajoitin pitää huolta siitä, että et saa vahingossa kuumaa vettä. Hanan eristetty kotelon kansi estää palovammojen saamista - se on siis turvallinen lapsille! Oras Optima on suunniteltu säästämään vettä ja energiaa!

    Lue lisää...

Tuotteet 11-13 / 13

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express