Ammehana Axor Urquiola

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

2 220,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

Arkkitehti ja muotoilija Patricia Urquiolan tavaramerkki on virtaava arkkitehtuuri ja aistikas muotoilu. Hänen muotoilutöidensä inspiraationlähde on jokapäiväinen elämä. Axor Urquiola - mallistolle ovat luonteenomaisia sujuvat siirtymät, pehmeät muodot ja hienovaraiset kaaret. Omasta hyvin naisellisesta näkökulmastaan Patricia Urquiola avaa silmäsi täysin uudelle kylpyhuone-elämykselle.


Axor Urquiola on ylellinen, lattialle asennettava, ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Starck X 2jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on kaksi toimintoa normaali ja pehmeä suihku. Tuotteessa on myös termostaatti ja takaisiniskuventtiili sekä QuickClean-kalkinestojärjestelmä, joka pidentää huomattavasti tuotteen käyttöikää. Hanassa on käytössä AirPower-teknologia, joka sekoittaa ilmaa virtaavaan veteen. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 20 l/minuutissa.


Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 


 

2 220,00 €

Lisää kuvia

  • Ammehana Axor Urquiola

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 11422000
Tuotemerkki Axor
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Runko-osa Axor Starck

Runko-osa Axor Starck

413,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express