Ammehana Axor Starck X

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

1 999,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

Tunnetun ranskalaisen muotoilijan Philippe Starckin suunnittelema Axor Starck X –mallisto edustaa korkeatasoista muotoilua ja minimalistista estetiikkaa parhaimmillaan. Nykyajan hektisessä maailmassa ihmiset kaipaavat entistä enemmän rauhaa ja yksinkertaisuutta. Axor Starck X –mallisto keskittyy perusasiaan – veden tuomaan nautintoon ja sen muotokieli on lähes veistosmainen.


Axor Starck X on ylellinen, lattialle asennettava ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Hanassa on kääntyvä vesiputous-suutin. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 22 l/minuutissa. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Starck X 2jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on kaksi toimintoa normaali ja pehmeä suihku. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili. Huomioithan, että ammehana sopii yhteen ammeiden kanssa, joiden reuna on enintään 65 mm leveä.


Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

1 999,00 €

Lisää kuvia

  • Ammehana Axor Starck X
  • Ammehana Axor Starck X
  • Ammehana Axor Starck X
  • Ammehana Axor Starck X

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 10406000
Tuotemerkki Axor
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Runko-osa Axor Starck

Runko-osa Axor Starck

380,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express