Ammehana Axor Montreaux

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

2 268,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

Axor Montreaux on tyylikäs kylpyhuonemallisto, joka vie meidät takaisin 1900-luvun alkuun ja joka vangitsee Belle Époque -aikakauden ajanhengen ja välittää tämän aikakauden kylpylöiden tunnelmaa. Axor Montreaux on sekä kunnianosoitus Genevejärven kylpylöille sekä moderni mallisto nykypäivän kylpynautintoihin. Malliston on suunnittelut Phoenix Design.


Axor Montreaux on ylellinen, lattialle asennettava, kaksijalkainen ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Tuotteessa on keraamiset käyttöventtiilit kuumalle ja kylmälle vedelle (max. 180 astetta) ja painike, jolla veden tulo vaihtuu juoksuputkesta suihkuun. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 22 l/minuutissa. Ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Carlton 1jet -käsisuihku ja metallinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on RainAir –toiminto. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili sekä QuickClean-kalkinestojärjestelmä, joka pidentää huomattavasti tuotteen käyttöikää. Hanassa on käytössä AirPower-teknologia, joka sekoittaa ilmaa virtaavaan veteen. 


Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Montreaux -runko-osan (16549180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

2 268,00 €

Lisää kuvia

  • Ammehana Axor Montreaux

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 16547000
Tuotemerkki Axor
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kiviamme PAA Victoria Silk

Kiviamme PAA Victoria Silk

2 319,00 €
Runko-osa Axor Montreaux

Runko-osa Axor Montreaux

779,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express