Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

354,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Eterna yhdistää nautinnollisuuden ja kestävän kehityksen. LED-painike ohjaa käyttäjää säästämään vettä ja energiaa, sillä se näyttää vihreän valon avulla ihanteellisen suihkuajan. Pidemmälle suihkuajalle hana näyttää punaista valoa puuttuen näin järjettömään vedenkäyttöön. Neljän minuutin kuluttua vesi sammuu automaattisesti. Hana on tietenkin mahdollista avata uudelleen, mutta näin valo opettaa meitä olemaan säästäväisempiä veden suhteen. Eikö olekin nerokasta?


Oras Eterna 6375 (3V) on termostaattinen amme- ja suihkuhana, joka reagoi nopeasti ja tarkasti veden lämpötilan muutoksiin ja pitää valitun lämpötilan tasaisena. Lämmönsäätökahvassa on rajoitin, joka voidaan ohittaa helposti painamalla painiketta (oletusarvo on 38 °C). Oras Eternan juoksuputki toimii suunnanvaihtajana ja sen suuntaa voi kääntää 90 astetta.


Oras Eternan EcoLed-painike ilmoittaa veden ja energian kannalta ihanteellisimman suihkuajan. Sama painike toimii myös virtaaman säätimenä. Automaattinen ammeentäyttötoiminto käynnistetään kääntämällä vaihdinjuoksuputki suoraan eteen ja painamalla EcoLed-painiketta yhtäjaksoisesti 4:n sekunnin ajan. Ammeen täytyttyä, hana sulkeutuu automaattisesti. EcoLed-painike toimii kahdella AA 1.5 V -litiumparistolla. Tuote on varustettu yksisuuntaventtiileillä ja roskasihdillä.

Lisää kuvia

  • Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375
  • Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375
  • Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375
  • Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375
  • Amme- ja suihkuhana Oras Eterna 6375

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Tuotteen video   OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 6375
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkusetti Oras Eterna 6391U-11

Suihkusetti Oras Eterna 6391U-11

717,00 €
Suihkuhana Oras Eterna 6370

Suihkuhana Oras Eterna 6370

307,00 €
Suihkusetti Oras Eterna 6392U-11

Suihkusetti Oras Eterna 6392U-11

774,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express