Ammehana Oras Il Bagno Alessi One 8540

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

969,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oraksen ja Alessin - yksi maailman kuuluisimpia suunnittelutoimistoja - yhteistyössä syntynyt konsepti Il Bagno Alessi on oman alansa ainutlaatuinen tuotesarja. Kylpyhuonetta on käsitetty yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa design ja estetiikka on yhdistetty toiminnallisuuden kanssa. Kyseessä on viimeistäkin yksityiskohtaa myöten hiottu kokonaisuus, johon kuuluvat Laufenin saniteettikeramiikka ja Inda kylpyhuonekalusteet. Il Bagno Alessi by Oras on valikoima huippusuunnittelija Stefano Giovannonin suunnittelemia hanoja ja lisätarvikkeita, joiden teknisestä laadusta vastaa Oras. Tuloksena on kaunis ja hyvin toimiva kylpyhuone.


Il Bagno Alessi by Oras 8540 on ammehana, joka vastaa vaativammankin asiakkaan toiveisiin. Siinä on erikseen kahvat lämpimälle ja kylmälle vedelle. Settiin kuuluu lisäksi sihdillä varustettu jäykkä juoksuputki, suunnanvaihtaja, käsisuihku ja suihkuletku.

Lisää kuvia

  • Ammehana Oras Il Bagno Alessi One 8540
  • Ammehana Oras Il Bagno Alessi One 8540
  • Ammehana Oras Il Bagno Alessi One 8540

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 8540
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express