Ammehana Hansgrohe PuraVida

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

1 860,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

PuraVida - sensuaalinen kylpyhuone. PuraVida on Hansgrohen uusin tuotemerkki. Innovatiivisen muotoilunsa ja toimintojensa ansiosta PuraVida on saanut kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Tuotteiden mukavuus ja helppokäyttöisyys tekevät kylpemisestä nautinnon ja nostavat kylpyhuoneesi aivan uudelle tasolle!


Hansgrohe PuraVida on ylellinen, lattialle asennettava, ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Vaihdin vaihtaa automaattisesti veden suihkusta juoksuputkeen. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat PuraVida 120 Air 1jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on RainAir –toiminto. Hanassa on käytössä EcoSmart-teknologia, joka pienentää vedenkulutusta merkittävästi, sekä AirPower-teknologia, joka sekoittaa ilmaa virtaavaan veteen. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 20 l/minuutissa. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili.


Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

1 860,00 €

Lisää kuvia

  • Ammehana Hansgrohe PuraVida

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 15473000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Runko-osa Axor Starck

Runko-osa Axor Starck

379,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express