Ammehana Axor Starck Kaksiote

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

1 272,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

Tunnetun ranskalaisen muotoilijan Philippe Starckin suunnittelema Axor Starck –kylpyhuonemallisto edustaa korkeatasoista muotoilua ja minimalistista estetiikkaa parhaimmillaan. Nykyajan hektisessä maailmassa ihmiset kaipaavat entistä enemmän rauhaa ja yksinkertaisuutta. Axor Starck –mallisto keskittyy perusasiaan – veden tuomaan nautintoon. Minimalismin periaate on nähtävissä perusmuotoina ja selkeänä funktionaalisuutena. Lopputuloksena on ajaton kylpyhuonemallisto, joka ei koskaan poistu muodista.


Axor Starck on ylellinen, lattialle asennettava, ammehana kaksiotteella, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Tuotteessa on keraamisen käyttöventtiilit kuumalle ja kylmälle vedelle (max. 180 astetta) ja painike, jolla veden tulo vaihtuu juoksuputkesta suihkuun. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Starck X 2jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on kaksi toimintoa normaali ja pehmeä suihku. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili sekä AirPower-teknologia, joka sekoittaa ilmaa virtaavaan veteen. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 22 l/minuutissa.


Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

1 272,00 €

Lisää kuvia

  • Ammehana Axor Starck Kaksiote
  • Ammehana Axor Starck Kaksiote
  • Ammehana Axor Starck Kaksiote

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 10458000
Tuotemerkki Axor
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Runko-osa Axor Starck

Runko-osa Axor Starck

379,00 €
Kiviamme Schönberg Mundo

Kiviamme Schönberg Mundo

Normaali hinta: 2 199,00 €

Erikoishinta: 1 579,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express