Ammehana Axor Citterio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

1 912,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

Kuuluisan italialaisen Antonio Citterion suunnittelema Axorin Citterio -mallisto edustaa korkeatasoista muotoilua parhaimmillaan. Antonio Citterio osoittaa kunnioitusta veden elementille suunnittelemalla erityisen elegantin, minimalistisen malliston. Erittäin tarkkaan muotoiltujen pintojen, reunojen ja kauniiden yksityiskohtien ansiosta kokonaisuuden rikkaus käy selväksi ensivilkaisulla. Axor Citterio –malliston tuotteet sopivat erinomaisesti kylpyhuoneisiin, jossa peseytymisen lisäksi halutaan nauttia päivittäin kauneudesta ja luksuksesta.


Axor Citterio on ylellinen, lattialle asennettava, kulmikas ammehana, jonka voit sijoittaa kylpyammeen viereen. Kromatun ammehanan lisäksi settiin kuuluvat Axor Starck X 2jet -käsisuihku ja metallinhohtoinen 1,25 m pitkä suihkuletku. Käsisuihkussa on kaksi toimintoa - normaali ja pehmeä suihku. Tuotteessa on myös takaisiniskuventtiili sekä QuickClean-kalkinestojärjestelmä, joka pidentää huomattavasti tuotteen käyttöikää. Hanassa on käytössä AirPower-teknologia, joka sekoittaa ilmaa virtaavaan veteen. Ammehanan maksimaalinen vedenvirtaus on 22 l/minuutissa. 


Ammehanan asentamiseksi tarvitset lisäksi Axor Starck -runko-osan (10452180), joka asennetaan viimeistelemättömän lattian sisään kylpyhuoneessa. Huom! Asennuksessa on huomioitava Suomen rakentamismääräykset. 

1 912,00 €

Lisää kuvia

  • Ammehana Axor Citterio

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 39451000
Tuotemerkki Axor
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kiviamme Balteco Senzo

Kiviamme Balteco Senzo

Normaali hinta: 3 999,00 €

Erikoishinta: 3 629,00 €

Runko-osa Axor Starck

Runko-osa Axor Starck

413,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express