Ammeet

Tuotteet 1-5 / 122

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Poreamme Schönberg Leipzig

  Poreamme Schönberg Leipzig

  2 385,00 €

  Leipzig kuuluu designinsa puolesta ammeiden bisnesluokkaan. Tällä merkittävällä tuotteella on kulmikkaat hanat, puinen ulkokuori ja kulmikas akryylisisäpuoli. Yksinkertainen design ja laaja valikoima erilaisia mahdollisuuksia sekä spa-ominaisuuksia tekevät Leipzigistä ainutlaatuisen tuotteen.

  Lisäksi on Leipzig ammeella laaja valikoima lisäominaisuuksia, jotka tekevät kylpemisestä äärimmäisen helppoa, rentouttavaa ja nautittavaa. Lisäominaisuuksia, kuten otsonaattori, elektroninen ohjauspaneeli, kaksi päätukea, kaksi vedenalaista valaisinta, vedenkestävä stereokaiutin, FM-radio, veden tason kontrolloija sekä vedenlämmittäjä. Sisäänrakennetulla audioliitännällä on mahdollista kuunnella lempimusiikkia kylvyn aikana. Leipzig-poreamme - sinun yksityinen spa kotonasi!

  Lue lisää...
 2. Poreamme Schönberg Dortmund

  Poreamme Schönberg Dortmund

  1 799,00 €

  Dortmund on väriltään syvänmusta, uniikki ja omaperäinen poreamme. Ollen samalla minimalistinen ja moderni, muistuttaa poreammeen perusdesign paljon muita ammeita. Erityiseksi Dortmundin tekee juuri syvänmusta väri, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämä maskuliininen amme sopii erinomaisen hyvin moderniin kaupunkiasuntoon rikastaen kylpyhuonetta tyylipuhtaudellaan ja huippudesignillaan. Vedenlämmitin pitää kylpyveden pitkään lämpimänä.

  Lue lisää...
 3. Poreamme Schönberg Munich

  Poreamme Schönberg Munich

  2 419,00 €

  Munich on ammeiden keskuudessa kuin nykyaikainen mestariteos - muodoltaan pieni ja sisällöltään suuri. Yksinkertainen design sekä laaja valikoima erilaisia lisäominaisuuksia tekevät Munichista yhden erikoisimman ammeen Schönbergin tuotevalikoimassa. Koska Munich on mitoiltaan äärettömän kompakti, on amme mahdollista asentaa myös pienempiin kylpyhuoneisiin.

  Samalla Munich-poreamme on ylellinen juuri lisäominaisuuksiensa ansiosta, joista esimerkkeinä kosketusnäyttö, otsonaattori, vedenlämmitin, vedenkestävä kaiutin, FM-radio ja audioliitäntä, jonka vuoksi voit kuunnella lempimusiikkiasi kylvyssä. 175 LED valoa muuttavat kylpemisen miellyttäväksi valoshow'ksi.

  Lue lisää...
 4. Kylpyamme Schönberg Victoria

  Kylpyamme Schönberg Victoria

  799,00 €

  Victoria on todellinen helmi Schönbergin tuotevalikoimassa. Victoria on antiikkihenkinen kylpyamme, joka on kuin kuningatar Victorian aikakaudelta. Avainsanoja ovat elegantti, runsas, tunteellinen, ylellinen sekä tietenkin romanttinen. Koristeelliset kylpyammeen jalat luovat kylpyhuoneeseen oikean auran sekä kuninkaallisen tunnelman!

  Lue lisää...
 5. Kiviamme Schönberg Mundo

  Kiviamme Schönberg Mundo

  Normaali hinta: 2 199,00 €

  Erikoishinta: 1 579,00 €

  Schönbergin uusi Stein&Wasser-ammesarja on saanut inspiraationsa luonnosta ja modernista muotoilusta. Ammeiden virtaviivaisuus ja käsin kosketeltava "luonnollinen tunne" ovat asioita, jotka muuttavat kylpyhuoneesi kauniiksi ja hienostuneeksi sekä tekee kylvyssä käymisen erityisen nautittavaksi.

  Uusi komposiittikivi on 21. vuosisadan kylpyhuoneen tunnus. Tällä materiaalilla käsiteltävät pinnat ovat äärimmäisen hyvin muotoiltavia. Se tarjoaa muotoilijoille mahdollisuuden mennä suunnittelussa askelta pidemmälle kohti täydellisyyttä. Erilaiset muodot, vinot pinnat, materiaalin laatu ja väri – ne ovat vain osa komposiittikiven mahdollisuuksista!

  Komposiittikivi on kestävyydeltään ja monipuolisuudeltaan luonnonkiven kaltainen. Materiaali sisältää luonnollista kiveä enintään 50%, sen lisäksi erilaisia hartseja ja akryyliä. Kiviammeet ovat poikkeuksellisen kestäviä ja helppohoitoisia. Tuo 21. vuosisata myös omaan kylpyhuoneeseesi!

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 122

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express