Poreamme Namaste Zen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

1 999,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (kesäkuu 2020)
TAI

KUVAUS

Mikäli etsit poreammetta rustiikilla muotoilulla, on Zen juuri oikea valinta sinulle. Zen on hierova Namaste-poreamme, jossa yhdistyvät poikkeuksellinen tilavuuden tuntu, tyylikäs wengepuinen ulkoasu sekä maksimaalinen hierontateho. 24 erillisen suuttimen tarjoama hieronta ottaa huomioon kehon kaikki osat, ja hieronnan voimakkuutta on mahdollisuus säätää oman mielen mukaiseksi. Innovatiivinen 2-in1 Hydro/Air -hierontajärjestelmä yhdistää tehokkaasti ilma- ja vesihieronnan tarjoten täydellisen rentoutuksen sekä keholle että mielelle.


Halutessasi voit hyödyntää myös ylläpitolämmitintä, joka lämmittää kylpyveden haluttuun lämpötilaan ja pitää veden lämpötilan tasaisena silloinkin, kun haluat nauttia kylvystäsi hieman pidemmän aikaa. Settiin sisältyy myös otsonaattori, joka auttaa pitämään kylpyveden puhtaana sekä kylpyhuoneen ilman raikkaana ja bakteerivapaana. QuietSpa-moottori pitää melutason alhaisena ja wengepuiset paneelit auttavat luomaan juuri oikean tunnelman teidän kylpyhuoneeseenne. Kylpemisestä voi nauttia yksin tai yhdessä.


Namaste Zen -poreamme soveltuu asennettavaksi sekä kylpyhuoneen nurkkaan että seinän vierelle, sillä paketissa on mukana kaksi sivupaneelia. Lisäksi pakettiin kuuluu ammehana, kaksi valkoista niskatukea, ylläpitolämmitin, otsonaattori, vedenalainen LED-valaistus, hierova käsisuihku, kosketusnäytöllinen TouchPanel-ohjauspaneeli, ClickClack-hajulukko ja ylivuoto.

Lisää kuvia

  • Poreamme Namaste Zen
  • TouchPanel-ohjauspaneeli
  • Poreamme Namaste Zen
  • Poreamme Namaste Zen

LISÄTIEDOT

Vesihieronnan parantava vaikutus
Poreammetta käytetään sekä rentoutumiseen että hoitotarkoitukseen. Vesihieronta parantaa yleistä fyysistä olotilaa ja auttaa kohottamaan kehon vastustuskykyä. Vesihieronta antaa vahvaa positiivista vaikutusta koko keholle, kuten esimerkiksi;
* iholle - jos on ongelmia tulehdusten, aknen, sieni-infektioiden tai allergioiden kanssa;
* hermostolle - vähentäen stressiä ja masennusta;
* lihasrepeämille - vähentäen painetta verisuonissa ja stimuloiden verenkiertoa;
* ruoansulatukselle ja suolistolle, koska lämpimässä vedessä muuttu vatsa joustavammaksi;
* unettomuuden hoitoon - tulee muistaa, että virkistävä kylpy on viileämpi ja rauhoittava on lämpimämpi;
* lihaksille - auttaen poistamaan maitohappoja urheiluvammojen tuloksena;
* kivun lievittäjänä - säätelemällä verenpainetta ja hengitystä.


Tuotemerkistä
Namaste Baths on tuotemerkki, jossa yhdistyvät ihmisten henkinen tie ja kylpemisen rituaalit. Sen tavoitteena on tarjota aitoa rentoutumista ja vapauttaa ihmiset arjen huolista ja ongelmista. Tuloksena on kylpyamme, joka on suunniteltu ergonomiaa silmällä pitäen ja joka on myös ilo silmälle. Namaste Baths on kotoisin Yhdysvalloista, mutta nykyään merkin tuotteita myydään ympäri maailmaa. Namaste Bathsin tuotevalikoimasta löytyy kylpyammeita, poreammeita, kiviammeita ja design-ammeita - jotain jokaiseen makuun, kaikille ihmisille ja kaikkiin tilanteisiin. Namaste Baths - todellinen vuosisadan kylpykokemus!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1850 x 850 x 680
Tilavuus (l) 260
Tuotteen paino (kg) 90
Materiaali Paneelit ja sisäpinta akryyliä. Runko ruostumatonta terästä.
Moottori 1,5 kW Hydro/Air -hierontajärjestelmä
Ilmahieronta Kyllä (4 suurta ja 20 pientä hierontasuutinta)
Vesihieronta Kyllä (4 suurta ja 20 pientä hierontasuutinta)
Hana Kyllä
Tuotemerkki Namaste Baths
Takuuaika 3 vuotta, akryyliosilla 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express