Kylpyammeet

Tuotteet 1-5 / 8

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Kylpyamme Ravak Freedom O

  Kylpyamme Ravak Freedom O

  2 179,00 €

  Ravak Freedom O -kylpyamme on todellinen nautiskelijan unelma! Sen virtaviivainen muotoilu tuo kylpyhuoneeseen persoonallisuutta, ylellisyyttä ja vapautta. Kyseessä on erillinen, kohtuullisen korkea amme, jossa kylpemisestä voi nauttia sekä yksin että yhdessä. Ammeen akryylinen sisäosa on erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Ammejalat ja viemäri sisältyvät pakkaukseen.

  Lue lisää...
 2. Kiviamme Aura Recanto

  Kiviamme Aura Recanto

  2 559,00 €

  Aura Reccanto on majesteettinen, englantilaistyylinen kivikylpyamme joka luo kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen romanttisen sekä ajattoman tunnelman. Ammeen muodon ja koon ansiosta siihen mahtuu yhtä aikaa kaksi kylpijää. Pyöristetty selkätuki viimeistelee täydellisen rentouttavan kokemuksen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä ClickClack-ylivuoto sisältyvät pakettiin.

  Lue lisää...
 3. Kiviamme Aura Iside

  Kiviamme Aura Iside

  2 739,00 €

  Aura Iside on eksklusiivinen ja uniikki kivikylpyamme, joka voidaan sijoittaa jopa huoneen keskelle. Sen aaltomainen muotoilu takaa miellyttävän ja ergonomisen kylpykokemuksen, mutta samalla se toimii takuulla huoneen katseenvangitsijana. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...
 4. Kiviamme Aura Belisana 2

  Kiviamme Aura Belisana 2

  2 519,00 €

  Aura Belisana 2 on symmetrisesti muotoiltu ja tilava kivikylpyamme, joka sopii täydellisesti kahdenkeskisiin kylpyhetkiin. Ammeen korotettu laita tarjoaa tukea niskalle, ja sen ilmava muotoilu auttaa sinua säästämään tilaa kylpyhuoneessasi. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 13 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...
 5. Kiviamme Vispool Festa

  Kiviamme Vispool Festa

  Normaali hinta: 2 299,00 €

  Erikoishinta: 2 209,00 €

  Festa-kivikylpyamme on erikoismalli, joka on Shavkini-suunnittelutoimiston käsialaa. Ammetta määrittää vahvasti sen korostetun massiivinen, mutta samalla kuitenkin ergonominen muotoilu. Ammeen leveä sivureunus on ihanteellinen sijoituspaikka kynttilöille ja viinilaseille. Festa-kivikylpyamme on täydellinen valinta niin yksinäiseen nautiskeluun kuin kahdenkeskisiin kylpyhetkiinkin. Ammeen alla on 15 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 8

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express