Kylpyammeet

Tuotteet 6-10 / 10

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Kiviamme Vispool Festa

    Kiviamme Vispool Festa

    2 479,00 €

    Festa-kivikylpyamme on erikoismalli, joka on Shavkini-suunnittelutoimiston käsialaa. Ammetta määrittää vahvasti sen korostetun massiivinen, mutta samalla kuitenkin ergonominen muotoilu. Ammeen leveä sivureunus on ihanteellinen sijoituspaikka kynttilöille ja viinilaseille. Festa-kivikylpyamme on täydellinen valinta niin yksinäiseen nautiskeluun kuin kahdenkeskisiin kylpyhetkiinkin. Ammeen alla on 15 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

    Lue lisää...
  2. Kiviamme Aura Carmenta

    Kiviamme Aura Carmenta

    2 469,00 €

    Aura Carmenta on eksklusiivinen ja uniikki itsestäänseisova kivikylpyamme, joka on varustettu ergonomisella korotetulla selkätuella. Ammeen linjakas sekä asymmetrinen muotoilu tekee siitä jo itsessään katseenvangitsevan sisustuselementin. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

    Lue lisää...
  3. Kiviamme Aura Dione 1

    Kiviamme Aura Dione 1

    2 559,00 €

    Aura Dione 1 on eksklusiivinen ja uniikki itsestäänseisova kivikylpyamme, joka on varustettu korotetulla keskiosalla. Ammeen muotoilu henkii puhtautta ja naisellista energiaa, ja se on sisustuselementti jo itsessään. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

    Lue lisää...
  4. Kiviamme Vispool Gemma 2

    Kiviamme Vispool Gemma 2

    2 429,00 €

    Gemma 2 on kaareva ja tilava kivikylpyamme, joka on tarkoitettu sijoitettavaksi seinän viereen. Ammeen seinänpuoleisella sivulla on erityinen laajennettu taso, jota voit käyttää sijoituspaikkana hanalle tai vaihtoehtoisesti alustana kynttilöille tai muille kylpytarvikkeille. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä kylpyammeen jalat sisältyvät pakettiin.

    Lue lisää...
  5. Kiviamme Vispool Impero

    Kiviamme Vispool Impero

    2 398,00 €

    Impero on vanhanaikaisesti muotoiltu Vispool-kivikylpyamme. Ammetta voi kuvailla sanoin ylellinen, tilava, huomiota herättävä, antiikkinen ja luonnollisesti myös romanttinen. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Valkoiset jalat sisältyvät seti.

    Lue lisää...

Tuotteet 6-10 / 10

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express