Kylpyammeet

5 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Kylpyamme Ravak Rosa I 140

    Kylpyamme Ravak Rosa I 140

    729,00 €

    Ravak Rosa I –kylpyammetta on saatavana kolmessa eri koossa ja se on tarkoitettu ennen kaikkea pieniin kylpyhuoneisiin. Amme on muotoiltu epäsymmetriseksi, mutta samalla kauniiksi kokonaisuudeksi. Ammeen reunalla on istuin, johon voi sijoittaa myös tavaroita kylvyn ajaksi. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen ja ammetta on saatavana oikea- ja vasenkätisenä. Amme on maailmankuulun Design Storz studion suunnittelema.

    Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak Rosa I 140 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli ja käsituet. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

    Lue lisää...
  2. Kylpyamme Ravak NewDay 140

    Kylpyamme Ravak NewDay 140

    879,00 €

    Kylpyhuoneen nurkkaan asennettavaa Ravak NewDay  –kylpyammetta on saatavana kahdessa eri koossa. Amme on oikea sinulle, jos haluat nauttia kylvystä kahdestaan tai aloittaa uuden päivän virkistävällä kylvyllä. Ammeessa on leveä istuin vedenpinnan yläpuolella. Istuin toimii halutessasi myös hyllynä. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen.

    Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak NewDay 140 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

    Lue lisää...
  3. Kylpyamme Ravak Gentiana 140

    Kylpyamme Ravak Gentiana 140

    839,00 €

    Kylpyhuoneen nurkkaan asennettavaa Ravak Gentiana  –kylpyammetta on saatavana kahdessa eri koossa. Amme on oikea valinta sinulle, jos haluat nauttia kylvystä kahdestaan, sillä siinä on sopivasti tilaa kahdelle. Ammeessa on leveä istuin vedenpinnan yläpuolella. Istuin toimii halutessasi myös hyllynä. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen.

    Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak Gentiana 140 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

    Lue lisää...
  4. Kylpyamme Schönberg Sören 149

    Kylpyamme Schönberg Sören 149

    1 289,00 €

    Sören on klassinen, suorakaiteen muotoinen Schönbergin kylpyamme, joka sopii ihanteellisesti tyyliltään minimalistiseen ja skandinaaviseen kylpyhuoneeseen. Ammeen kapeat laidat on valmistettu korkealaatuisesta akryylistä, jonka pinta tuntuu käteen sileältä ja pehmeältä. Materiaali myös varastoi lämpoä, joten se pitää kylpyveden lämpimänä pidempään. Tuotteen erityinen viimeistely auttaa pitämään ammeen puhtaana ja kiiltävänä vuosia. Ammeessa on helposti säädettävissä olevat jalat ja sen tilavuus on 230 litraa - siinä on siis kaikki ominaisuudet, jotka takaavat rentouttavan kylpykokemuksen.

    Design-kylpyamme Schönberg Sören on suunniteltu asennettavaksi seinää vasten. Leveälle reunalle mahtuvat shampoot, kynttilät ja muuta tarvittavat kylpytuotteet. Sören-amme on ihanteellinen niille, jotka etsivät klassista, rauhallista ja harmonista kylpykokemusta.

    Lue lisää...
  5. Kiviamme Vispool Famosa

    Kiviamme Vispool Famosa

    1 449,00 €

    Famosa on symmetrisesti muotoiltu kivinen kulmakylpyamme, jonka molempien sivujen mitta on 149 cm. Famosa on tilava kylpyamme, josta koko perhe voi nauttia. Ammeen sisäkulmassa on mukava istuin, jonka ansiosta voit nauttia myös rentouttavasta jalkakylvystä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä kylpyammeen jalat sisältyvät pakettiin. Lisäoptiona voit halutessasi sisällyttää settiin myös etupaneelin sekä pyyhetelineen, ja tilata ammeeseen valmiiksi poratut hananreiät.

    Lue lisää...

5 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express