Kylpyammeet

Tuotteet 1-5 / 6

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Kylpyamme Ravak Rosa I 140

  Kylpyamme Ravak Rosa I 140

  819,00 €

  Ravak Rosa I –kylpyammetta on saatavana kolmessa eri koossa ja se on tarkoitettu ennen kaikkea pieniin kylpyhuoneisiin. Amme on muotoiltu epäsymmetriseksi, mutta samalla kauniiksi kokonaisuudeksi. Ammeen reunalla on istuin, johon voi sijoittaa myös tavaroita kylvyn ajaksi. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen ja ammetta on saatavana oikea- ja vasenkätisenä. Amme on maailmankuulun Design Storz studion suunnittelema.

  Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak Rosa I 140 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli ja käsituet. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

  Lue lisää...
 2. Kylpyamme Ravak NewDay 140

  Kylpyamme Ravak NewDay 140

  899,00 €

  Kylpyhuoneen nurkkaan asennettavaa Ravak NewDay  –kylpyammetta on saatavana kahdessa eri koossa. Amme on oikea sinulle, jos haluat nauttia kylvystä kahdestaan tai aloittaa uuden päivän virkistävällä kylvyllä. Ammeessa on leveä istuin vedenpinnan yläpuolella. Istuin toimii halutessasi myös hyllynä. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen.

  Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak NewDay 140 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

  Lue lisää...
 3. Kylpyamme Ravak Gentiana 140

  Kylpyamme Ravak Gentiana 140

  899,00 €

  Kylpyhuoneen nurkkaan asennettavaa Ravak Gentiana  –kylpyammetta on saatavana kahdessa eri koossa. Amme on oikea valinta sinulle, jos haluat nauttia kylvystä kahdestaan, sillä siinä on sopivasti tilaa kahdelle. Ammeessa on leveä istuin vedenpinnan yläpuolella. Istuin toimii halutessasi myös hyllynä. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen.

  Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak Gentiana 140 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

  Lue lisää...
 4. Kylpyamme Ravak Classic 120

  Kylpyamme Ravak Classic 120

  679,00 €

  Classic 120 on Ravakin tuotevalikoiman pienin kylpyamme - sen mitat ovat vain 120 x 70 cm. Amme sopii hyvin pienempiin kylpyhuoneiseen ja perheille, joissa on pieniä lapsia. Kylpyammeen tasainen ja avara sisus tekee siitä tilavamman tuntuisen, minkä ansiosta kylpeminen on entistäkin rentouttavampaa. Amme sopii niin miellyttäviin kylpyhetkiin kuin päivittäiseen peseytymiseenkin. Ravak todistaa, että perinteinen suorakaiteen mallinen kylpyamme voi olla todella mukava!

  Classic 120 on upotettava amme, joten asentamiseen ei tarvita etu- tai sivupaneeleita. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista. Ammejalat sisältyvät pakkaukseen.

  Lue lisää...
 5. Kylpyamme Schönberg Sören 149

  Kylpyamme Schönberg Sören 149

  999,00 €

  Sören on klassinen, suorakaiteen muotoinen Schönbergin kylpyamme, joka sopii ihanteellisesti tyyliltään minimalistiseen ja skandinaaviseen kylpyhuoneeseen. Ammeen kapeat laidat on valmistettu korkealaatuisesta akryylistä, jonka pinta tuntuu käteen sileältä ja pehmeältä. Materiaali myös varastoi lämpoä, joten se pitää kylpyveden lämpimänä pidempään. Tuotteen erityinen viimeistely auttaa pitämään ammeen puhtaana ja kiiltävänä vuosia. Ammeessa on helposti säädettävissä olevat jalat ja sen tilavuus on 230 litraa - siinä on siis kaikki ominaisuudet, jotka takaavat rentouttavan kylpykokemuksen.

  Design-kylpyamme Schönberg Sören on suunniteltu asennettavaksi seinää vasten. Leveälle reunalle mahtuvat shampoot, kynttilät ja muuta tarvittavat kylpytuotteet. Sören-amme on ihanteellinen niille, jotka etsivät klassista, rauhallista ja harmonista kylpykokemusta.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 6

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express