Kiviammeet

5 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Kiviamme Aura Recanto

  Kiviamme Aura Recanto

  2 559,00 €

  Aura Reccanto on majesteettinen, englantilaistyylinen kivikylpyamme joka luo kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen romanttisen sekä ajattoman tunnelman. Ammeen muodon ja koon ansiosta siihen mahtuu yhtä aikaa kaksi kylpijää. Pyöristetty selkätuki viimeistelee täydellisen rentouttavan kokemuksen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä ClickClack-ylivuoto sisältyvät pakettiin.

  Lue lisää...
 2. Kiviamme Aura Iside

  Kiviamme Aura Iside

  2 739,00 €

  Aura Iside on eksklusiivinen ja uniikki kivikylpyamme, joka voidaan sijoittaa jopa huoneen keskelle. Sen aaltomainen muotoilu takaa miellyttävän ja ergonomisen kylpykokemuksen, mutta samalla se toimii takuulla huoneen katseenvangitsijana. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...
 3. Kiviamme Aura Belisana 2

  Kiviamme Aura Belisana 2

  2 519,00 €

  Aura Belisana 2 on symmetrisesti muotoiltu ja tilava kivikylpyamme, joka sopii täydellisesti kahdenkeskisiin kylpyhetkiin. Ammeen korotettu laita tarjoaa tukea niskalle, ja sen ilmava muotoilu auttaa sinua säästämään tilaa kylpyhuoneessasi. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 13 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...
 4. Kiviamme Aura Carmenta

  Kiviamme Aura Carmenta

  2 469,00 €

  Aura Carmenta on eksklusiivinen ja uniikki itsestäänseisova kivikylpyamme, joka on varustettu ergonomisella korotetulla selkätuella. Ammeen linjakas sekä asymmetrinen muotoilu tekee siitä jo itsessään katseenvangitsevan sisustuselementin. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...
 5. Kiviamme Aura Dione 1

  Kiviamme Aura Dione 1

  2 559,00 €

  Aura Dione 1 on eksklusiivinen ja uniikki itsestäänseisova kivikylpyamme, joka on varustettu korotetulla keskiosalla. Ammeen muotoilu henkii puhtautta ja naisellista energiaa, ja se on sisustuselementti jo itsessään. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...

5 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express