Kiviammeet

Tuotteet 1-5 / 12

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Kiviamme Aura Recanto

  Kiviamme Aura Recanto

  2 559,00 €

  Aura Reccanto on majesteettinen, englantilaistyylinen kivikylpyamme joka luo kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen romanttisen sekä ajattoman tunnelman. Ammeen muodon ja koon ansiosta siihen mahtuu yhtä aikaa kaksi kylpijää. Pyöristetty selkätuki viimeistelee täydellisen rentouttavan kokemuksen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä ClickClack-ylivuoto sisältyvät pakettiin.

  Lue lisää...
 2. Kiviamme Vispool Classica 180

  Kiviamme Vispool Classica 180

  1 189,00 €

  Classica 180 on klassinen suorakaiteen muotoinen kivikylpyamme, joka tarjoaa miellyttävän ja ergonomisen kylpykokemuksen minimalistisesta muotoilustaan huolimatta. Sisäpuolen muotoilu on molemmista päädyistä hieman levennetty, minkä ansiosta amme soveltuu hyvin myös kahdelle kylpijälle yhtä aikaa. Classica-kivikylpyammetta on saatavilla kolmessa eri koossa: 150, 170 tai 180 cm pitkänä.

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä kylpyammeen jalat sisältyvät pakettiin. Lisäoptiona voit halutessasi sisällyttää settiin myös etupaneelin sekä sivupaneelit, ja tilata ammeeseen valmiiksi poratut hananreiät.

  Lue lisää...
 3. Kiviamme Aura Iside

  Kiviamme Aura Iside

  2 739,00 €

  Aura Iside on eksklusiivinen ja uniikki kivikylpyamme, joka voidaan sijoittaa jopa huoneen keskelle. Sen aaltomainen muotoilu takaa miellyttävän ja ergonomisen kylpykokemuksen, mutta samalla se toimii takuulla huoneen katseenvangitsijana. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...
 4. Kiviamme Vispool Festa

  Kiviamme Vispool Festa

  2 479,00 €

  Festa-kivikylpyamme on erikoismalli, joka on Shavkini-suunnittelutoimiston käsialaa. Ammetta määrittää vahvasti sen korostetun massiivinen, mutta samalla kuitenkin ergonominen muotoilu. Ammeen leveä sivureunus on ihanteellinen sijoituspaikka kynttilöille ja viinilaseille. Festa-kivikylpyamme on täydellinen valinta niin yksinäiseen nautiskeluun kuin kahdenkeskisiin kylpyhetkiinkin. Ammeen alla on 15 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...
 5. Kiviamme Aura Carmenta

  Kiviamme Aura Carmenta

  2 469,00 €

  Aura Carmenta on eksklusiivinen ja uniikki itsestäänseisova kivikylpyamme, joka on varustettu ergonomisella korotetulla selkätuella. Ammeen linjakas sekä asymmetrinen muotoilu tekee siitä jo itsessään katseenvangitsevan sisustuselementin. Malli soveltuu sijoitettavaksi niin seinää vasten kuin itsestäänseisovaksi kylpyhuoneen keskellekin. Ammeen alla on 12 cm suuruinen tila viemäröintiliitäntöjä varten. ClickClack-hajulukko sisältyy pakettiin.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 12

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express