Pesuallas Gustavsberg ARTic 4600

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

139,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

ARTic -sarjan tuotteiden geometriset muodot, suorakaiteet ja kulmat antavat kylpyhuoneelle modernin ilmeen. Keraamisten pesualtaiden tukirakenteet on peitetty ja altaissa on valmiiksi reiät pulttikiinnitystä varten. Asennustavasta riippumatta, lopputuloksina on tarkalleen oikeassa kohdassa oleva allas, joka on helppo pitää puhtaana.


Gustavsberg ARTic 4600 on selkeälinjainen kylpyhuoneen pesuallas, johon on mahdollista asentaa kolmiosainen hana, jolloin asennusvaiheessa tulee avata kaikki kolme valmiiksi tehtyä reikää. Pesualtaaseen on mahdollista asentaa myös tavallinen, yksiosainen hana. Pesualtaan voi kiinnittää joko pulteilla tai tuilla seinää vasten. Tukien tulisi olla 260mm pitkät ja pulttien seinän ulkopuolelle jäävän osan 50 ± 2mm. Pakkaus sisältää asennusohjeen, mutta hana, pultit sekä muut kiinnitykseen tarvittavat osat tulee ostaa erikseen.

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4600
  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4600
  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4600
  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4600

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 600 x 465 x 145
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 20
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko

WC-istuin Gustavsberg ARTic 4300 S-lukko

389,00 €
Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

239,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express