Pesuallas Gustavsberg ARTic 4551 C+ Musta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 399,00 €

Erikoishinta: 239,00 €

Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

ARTic -sarjan tuotteiden geometriset muodot, suorakaiteet ja kulmat antavat kylpyhuoneelle modernin ilmeen. Keraamisten pesualtaiden tukirakenteet on peitetty ja altaissa on valmiiksi reiät pulttikiinnitystä varten. Asennustavasta riippumatta, lopputuloksina on tarkalleen oikeassa kohdassa oleva allas, joka on helppo pitää puhtaana.


ARTic BLACK -sarja on täynnä tummia mutta kodikkaita sävyjä, jotka tuovat tyylikkyyttä ja ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Jon Eliasonin käsissä syntynyt inspiroiva kylpyhuonesarja tuo kylpyhuoneeseen perinteistä muotoilua, mutta myös yllättävät ja erottuvat väriratkaisut.


Gustavsbergin ARTic 4551 C+ on upotettava musta pesuallas. C+ pintakäsittely tekee posliinista likaa hylkivän, jolloin kalkki ja lika eivät pääse tarttumaan tuotteen pintaan. Asennettaessa allas upotetaan pöytätason sahattuun reikään. Pesualtaan takareuna on tasainen, mutta sitä ei ole lasitettu, ja allas on tarkoitettu asennettavaksi kiinni seinään. Asentamiseen ei tarvita ruuveja.

ALE!
-40%

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4551 C+ Musta
  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4551 C+ Musta
  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4551 C+ Musta

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 550 x 440 x 185
Väri Musta
Tuotteen paino (kg) 15
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kiviamme Schönberg Vertigo Black

Kiviamme Schönberg Vertigo Black

Normaali hinta: 2 199,00 €

Erikoishinta: 1 699,00 €

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330 C+ musta

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330 C+ musta

Normaali hinta: 499,00 €

Erikoishinta: 359,00 €

Korkea seinäkaappi Gustavsberg Logic 1870

Korkea seinäkaappi Gustavsberg Logic 1870

389,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express