Keittiöallas Franke Design DSN 711 silkkimatta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

95,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

DSN 711 on kulmikas, ruostumaton Franken keittiöallas, joka asennetaan koko mitaltaan keittiökaapin päälle. Kyseessä on Design-tuotesarjaan kuuluva Franken allas, joka on pintakäsitelty kauniilla silkkimatalla. Kyseessä on matta-pintakäsittely, joka antaa altaan pinnalle pehmeän, silkkimäisen vaikutelman. Allas on käännettävä, voit itse valita haluatko työtason vasemmalle vai oikealle puolelle. Sen mukaan on mahdollista asentaa myös hana. Pakkaukseen kuuluu käsin avattava allasventtiili (mitat 1 1/2"). Pakkaus ei sisällä hajulukkoa, mutta sen voi ostaa verkkokaupasta erikseen.


Franken ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöaltaat on valmistettu ensiluokkaisesta kromi-nikkeli teräksestä, joka kiiltää huomiota herättävän kauniisti. Altaat ovat myös tahrojen, ruosteen ja korroosion kestäviä. Altaat eivät myöskään naarmuunnu, murru tai menetä kiiltoaan ajan mittaan. Ruostumatonta terästä arvostetaan maailmalla myös hygieenisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. Sen elegantti ja nykyaikainen ulkonäkö toimii usein design-elementtinä ja vaikuttaa erityisen tyylikkäältä kun se yhdistetään värillisiin keittiötarvikkeisiin.

Lisää kuvia

  • Keittiöallas Franke Design DSN 711 silkkimatta
  • Keittiöallas Franke Design DSN 711 silkkimatta

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Ruostumaton teräs
Ulkomitta (cm) 80 x 60
Altaan mitat (cm) 34 x 37 x 15
Valmistajan koodi 103.0013.774 + 112.0008.398
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Keittiöallas Franke Ronda ROL 610-41 pellavainen

Keittiöallas Franke Ronda ROL 610-41 pellavainen

83,00 €
Saippua-annostelija Franke Novita kromi

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

93,00 €
Keittiöhana Franke BAT Samoa

Keittiöhana Franke BAT Samoa

160,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express