Keittiöallas Franke Pamira ROG 611 Beige

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

271,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

ROG 611 on integroitava kuperanmuotoinen Franke Fragranit -keittiöallas, joka on valmistettu beigestä graniitista. Koska kyseessä on käännettävä keittiöallas on sinun mahdollista valita, sijaitseeko työtaso oikealla vai vasemmalla puolella. Sen mukaan voit asentaa myös keittiöhanan. Allaskaapin vähimmäisleveyden tulee olla 45cm. Pakkaus sisältää sabluunan sopivan aukon leikkaamiseksi työtasoon sekä painikkeella avattavan koripohjaventtiilin (mitat 3 1/2"). Pakkaus ei sisällä hajulukkoa, mutta sen voi ostaa verkkokaupasta erikseen.


Fragraniitti sisältää 80% graniittipartikkeleita, jotka takaavat Fragranit -keittiöaltaan vahvuuden sekä kestävyyden tahrojen ja lommoja vastaan. Fragranit kestää jopa 280°C lämpötilaa ja sillä on elinikäinen takuu ulkomuodon ja ominaisuuksien säilyvyyden osalta. Fragranit -keittiöaltaat ovat niin vahvoja, että niitä voi käyttää jopa leikkuualustana. Sen väri ei tummu ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuna se tuntuu käden alla pehmeältä ja lämpimältä. Koska Fragranit -keittiöaltaita on saatavilla eri väreissä, tuo allas väriä ja ilmettä sinun keittiöösi!

Lisää kuvia

  • Keittiöallas Franke Pamira ROG 611 Beige
  • Keittiöallas Franke Pamira ROG 611 Beige

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Fragranit DuraKleen Beige
Ulkomitta (cm) 77 x 50
Altaan mitat (cm) 41 x 19,5
Leikattavan upotusaukon mitat (cm) Sabluunan mukaisesti
Valmistajan koodi 114.0031.171
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

Saippua-annostelija Franke Novita kromi

93,00 €
Keittiöallas Franke Rambla RAL 610-38 pellavainen

Keittiöallas Franke Rambla RAL 610-38 pellavainen

76,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express